Friday, October 21, 2011

Me @ 32 Week

Fuh dah masuk 32 minggu/8 bulan hari ni
Syukur alhamdulillah
Lagi dua bulan je nak tunggu baby keluar
Kalau ikutkan mengandung ni 10 bulan/ 40 minggu
Tapi 36 minggu ni kira baby dah sempurna la
So anytime boleh keluar if baby dah cukup 36 minggu

Orang kata kalau klua time ni kira lebih selamat
Sebab kejadian dia dah cukup sempurna
So aku ada 4 minggu lagi tempoh matang
Huhuhuhu

Baby ni asyik mengeras je lately ni
Dia punya berpusing dalam perut ni jangan cakap la
Siang malam aktif
Asyik berpusing pusing je
Sakit tapi seronok tau
Yela bukan selalu boleh rasa peluang macamni kan ;)
Sekarang nak gerak banyak pun dah tak mampu
Nak buat keje lebih cikit pun dah payah
Sakit sangat sangat
Bukan Encik Suami tak boleh tolong
Tapi aku yang tak sampai hati nak minta dia buat itu ini
Yela kita pun tengok suami balik keje takkan nak suruh dia buat keje rumah pulak kan
So aku buat la mana yang mampu
Agak agak dah tak larat sangat baru stop
Sampai kadang kadang bising Encik Suami tengok aku beria buat semua keje kat rumah tu
Yela nak jadi isteri mithali katakan. Ahaks!!~

So pada viewers kat luar tu doakan aku bertahan selama 2 bulan lagi ye..
Harap harap takde la berlaku bemda yang tak di ingini ;)
Bubuye

2 comments: